Prijzen

Wij kunnen hier geen prijslijst geven want jouw opdracht beschouwen wij als bijzonder persoonlijk maatwerk. Wij willen geen 'gewone' studiofoto leveren die tussen de vele anderen ergens in je eigen albums verdwijnt, maar een opvallend kunstwerk dat tenminste een aantal jaren je huis mag sieren en waar je met plezier naar blijft kijken. De duur van de shoot (die kan variëren van 1 tot 2 uur), de stijl en omvang van bewerking en de afwerking tot wanddecoratie bepalen de uiteindelijke prijs. Wij vragen je allereerst persoonlijk contact op te nemen om je wensen te bespreken. Als wij daar een duidelijk beeld van hebben bieden wij je vrijblijvend een op-maat-offerte aan. 

Als we tot overeenstemming komen vragen wij een aanbetaling van € 100, te voldoen bij de shoot. Het dan nog resterende bedrag omvat alle kosten van afwerken en verzending van de bestelling en is sterk afhankelijk van de gewenste (meer of minder gecompliceerde) digitale bewerking, de afwerking en uiteraard het formaat. De ervaring leert dat de eindprijs bij aflevering gemiddeld uitkomt tussen € 300 en € 500 (maar dit kan hoger oplopen als het bv om meer complexe opnames op locatie of bijzondere afwerking gaat). Het resterende bedrag is te voldoen bij aflevering van het werk. Daarom is het van belang dat je zelf tevoren al een goed beeld hebt van de door jou gewenste stijl en afwerking. Wij vragen je daarom ook om eerst het volgende huiswerk te doen:

1)  Stuur ons eerst een aantal voorbeelden die jou aanspreken, 
--van onze site voor de stijl van de afwerking die jou aanspreekt, en 
--van andere websites voor bv de pose waarin je graag zou worden uitgebeeld. 

2) Geef aan welke afwerking je voorkeur heeft (ook hiervan zijn vele voorbeelden op internet te vinden onder de zoekterm 'wanddecoratie'): 
--Een  print op hoogwaardig fine artpapier (geen 'gewone' fotoprint maar een hoogwaardige inkjetprint), wel of niet ingelijst door een professionele lijstenmaker (inlijsten kent ontelbare variaties, helemaal afhankelijk van je eigen smaak en woonomgeving)
--Een print op plexiglas
--Een print op canvas, eventueel in baklijst
--Een fotoprint op dibond, eventueel in baklijst
--Een print direct op (brushed of wit) aluminium, eventueel in baklijst.
--Andere afwerking? 

3) Geef het ongeveer gewenste formaat aan vanaf 30x40 cm tot 80x120 cm. Hierbinnen zijn vele variaties mogelijk. 

4) Wil je graag de opnames gemaakt hebben in ons atelier (Zd-Limburg) of heb je zelf een locatie in gedachten (zo ja, waar) ?

Na ontvangst van je wensenlijstje krijg je een vrijblijvende offerte, bij goedkeuring gaan we aan de slag om een shoot af te spreken en een uniek kunstwerk voor je te maken, gesigneerd met certificaat.