Over LUCUNIQUE

Atelier LUCUNIQUE is gevestigd in Zuid-Limburg. Wij hebben jarenlange ervaring opgebouwd in het maken van naaktkunst op fotografische basis. "Atelier" is daarom misschien meer op zijn plaats dan "fotostudio". Er wordt gewerkt in een rustige, ontspannen en vooral persoonlijke sfeer en er wordt alle tijd genomen die nodig is voor een goed resultaat want om naakt te poseren zal door veel mensen toch enige schroom overwonnen moeten worden.  Open en bloot? Er bestaan (gelukkig) diverse gradaties van meer of minder bedekt naakt, van herkenbaar en onherkenbaar naakt. De grens die je jezelf stelt wordt volledig door ons gerespecteerd!

Modellen die op zoek zijn naar uitbreiding van hun eigen portfolio artistiek naaktfotografie en willen meewerken aan kunstprojecten mogen zich altijd melden. Indien zij inpasbaar zijn in een project wordt meestal op basis van TFP gewerkt (het model betaalt geen kosten en krijgt in ruil voor medewerking aan het project een aantal foto's voor eigen gebruik) waarvoor dan altijd een contract wordt opgemaakt. Vragen of een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact op !

Ennuhh....o ja,  je moet natuurlijk 18 jaar of ouder zijn. Bij twijfel zullen wij altijd om een legitimatiebewijs vragen.

Voor de algemene website fotografie/kunst van Luc ten Klooster zie www.lucunique.nl 
Voor diverse uitgebreide portfolio's naaktfotografie uit ons atelier KLIK HIER